Hotel Dom | Domstraat 4 | 3512 JB Utrecht | T. +31 (0)30 - 2324242 | F. +31 (0)30 2324244 | info@hoteldom.nl
NL | ENG

Podium onder de Dom ~ Menu…

Podium onder de Dom
We create our dishes with a full focus on the product.

Chef Leon Mazairac creates modern dishes, based on a classic foundation.

We serve two tasting menu’s.
Excellent and big wine list or beautiful wine pairing.

Bar: In our bar we welcome our guests and hotel guests. The bar is an excellent
place to relax, meet each other and enjoy food and great adventurous wines, beers and spirits.

Menu Podium •

Menu Podium “eenvoud is al complex genoeg”
De meest recente keuken van podium, avondvullend.
Soms onorthodox maar altijd zeer weloverwogen uit het seizoen gekozen.
Met als basisprincipe de smaak van het ingrediënt, en ongecompliceerde bereidingen. Herkenbaar en toch verrassend.

menu Podium • menu Podium compleet • (inclusief aperitief water, wijnen, koffie en kazen)

Menu Coulissen •
menu 4 gangen •

menu 4 gangen inclusief passende wijnen •

A la carte •
Vanaf januari 2015 serveren wij ook onze tijdloze creaties.

65 euro 135 euro

45 euro 75 euro

Menu Podium •

Appetizers

Bio eitje “noir” – bottarga
vette paling en makreel – kabayaki

Groenten

van het seizoen – vinaigrette Japanse andoorn en zoete rode kool

Pompoen – mais – kreeft

velouté – flan – schaar – clementine

Cocquille

tartaar van hert- zoetzure zwammen •

Schorseneren – kabeljauw & bakworst

stoofprei – witte ui – walnootjes

Raviolo

gekonfijtte runderstaart. ©Podium 2010

Kooieend

wortel – sinaasappel- radicchio uit Castelfranco jus met druivenmost

najaar 2014

Vacherin & Abondance

donker brood – citroen –

Dom ‘spicy chocolate’ vossebessen – zeezout – saffraan

Menu wijzigingen onder voorbehoud •