Hotel Dom | Domstraat 4 | 3512 JB Utrecht | T. +31 (0)30 - 4004050 | info@hoteldom.nl
NL | ENG

Vacature: Allround medewerker Housekeeping | 16-24 uur

Hotel Dom, binnenkort Hotel Simple, is een bedrijf waar service hoog op de agenda staat en waar de gast van ontvangst tot vertrek persoonlijk begeleid wordt. Overnachten in ons hotel en dineren is het restaurant is kwalitatief hoogwaardig, maar zonder pretentie.

Voor het mede mogelijk maken van het ontbijt voor onze gasten, het schoonmaken en onderhouden van de algemene ruimtes evenals onze 11 suites, restaurant, bar en private lounges zijn wij op zoek naar versterking van onze housekeeping afdeling.

De diensten zijn van 06:30 uur tot 14:30 uur. Werken in het weekend is geen uitzondering. Uiteraard zijn werkdagen in overleg samen af te stemmen! Daarnaast vragen wij om een flexibele inzetbaarheid voor de opvang van de collega’s tijdens vakantie of ziekte.

Jij bent:
Iemand met oog voor detail, een enthousiaste en gastvrije instelling, flexibel inzetbaar, collegiaal, representatieve uitstraling en een harde werker. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met schoonmaken (een pre is ervaring in de hotellerie), bereid is ook in het weekend te werken. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een must. Bij voorkeur beheers je Engels als tweede taal. Kortom, de spin in het web!

Wij bieden:
Een unieke kans deel uit te maken een jong en dynamisch team. Er is ruimte voor groei en ambitie. Wij streven naar kwaliteit en vernieuwing.

Procedure:
Sluit jouw profiel aan bij deze vacature? Dan ontvangen wij graag spoedig jouw cv en motivatiebrief via info@hoteldom.nl. Aanvang dienstverband zo snel als mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.